Om Brystpumpeudlejning.dk

Om Brystpumpeudlejning.dk

 

Brystpumpeudlejning er en del af J.B. Care A/S.

J.B. Care er en af de største udlejere af brystpumper i Danmark. Gennem vort effektive forhandlernet er du aldrig mere end 30 kilometer fra en forhandler, der lejer vore brystpumper ud, endda til markedets laveste priser. Med Ameda Elite udlejningspumpe eller Lactaline købepumpe, er du godt hjulpet, da Ameda er en kvalitets-brystpumpe og den mest udbredte brystpumpe på landets sygehuse. Ved vor forhandler får du samtidig den bedste vejledning i brug af brystpumpen, så du og dit barn får den bedste hjælp til at komme i gang, hvis I får brug for lidt hjælp. Det er jo desværre ikke altid, at det lige går, som man havde forventet.

 

J.B. Care A/S er grundlagt i 1994. Vi henvender os hovedsageligt til hospitals- og sundhedssektoren, hvor vi har specialiseret os indenfor undersøgelses- og behandlingslejer samt udstyr til fødsels-, barsels- og neonatalafdelinger. Vi arbejder primært på agentbasis, men har også en mindre egenproduktion af blandt andet vugger og ambulatorielejer. Vi ved, at vores kunder sætter høj service, konkurrencedygtige priser og hurtige leverancer meget højt, og gør derfor hver dag, hvad vi kan for at opfylde disse behov.

J.B. Care Detail henvender sig gennem vort forhandlernet til vordende og nybagte mødre med udlejning og salg af brystpumper kendt fra de fleste af landets sygehuse samt amme-relaterede produkter til et hvert behov. Da vort forhandlernet er landsdækkende, er der aldrig langt til nærmeste forhandler/udlejer.

 

 

Kontakt

 

Tlf: +45 70272766

Mail: jbcare@jbcare.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved